Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Wiha Villanyszerelő kalapács 300 g-os kalapácsfejjel, bliszteres csomagolásban 283 mm (42071) (42071)

Szerszámgépek készletről, a legjobb áron!

14 398 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
fetis.hu
 

WIHA villanyszerelő kalapács 300g SB846300E/No. 42071 (041205-0105)

Szerszámok, gépek, kiegészítők, valós készletről, azonnal!

15 490 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
szerszamplusz.hu
 

Wiha villanyszerelő kalapács 300 g (42071)

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
15 991 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
aqua.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 14 398 Ft

Termékleírás
Egyszerűbbé teszi munkáját: Lapos karmokkal egyszerűen kiszedhetők szögbilincsek és szögek.
Növeli hatékonyságát: Tökéletes egyensúly az optimális súlyeloszlásnak köszönhetően hatékony használathoz.
Javítja a hozzáférhetőséget: A sarok alakú és kerek fejalak kombinációjával tökéletesen alkalmas a használatra szűk munkakörnyezetben.
Növeli munkájának minőségét: A kalapácsnyél lapos talpa segítségével kábelek és dübelek sérülésmentesen helyükre tehetők.
Alkalmazás: Szögbilincsek és szögek egyszerű eltávolításához, kábelek és dübelek elhelyezéséhez. Ideális szűk munkakörnyezetben való használatra.
Hagyományos lakatos kalapácsokkal pont szűk helyekhez és sarkakhoz alig lehet hozzáférni és a kalapáccsal nem ritkán csúnya nyomokat hagy a környező felületeken. Nem úgy a Wiha villanyszerelő kalapáccsal: U alakú ütőfelületével optimális hozzáférhetőséget nyújt szűk helyeken. A kalapács ezenfelül egyesíti az ergonomikus használatot, kiegyensúlyozott súlyeloszlást, valamint rögzítőelemek, például szögbilincsek eltávolításának lehetőségét. Optimálisan kitárázott súlyeloszlásával az ütés és a kifáradás nélküli munka tökéletes egyensúlyát biztosítja. A kalapácsfejen kialakított lapos, egyenes karmokkal nehezen hozzáférhető helyeken is eltávolíthatók szögbilincsek és szögek gyorsan és egyszerűen kihúzhatók a falból. A kalapácsnyél lapos aljával kábelek és dübelek helyükre tehetők továbbá anélkül, hogy a fal megsérülne. A jó fogású, ergonomikusan kialakított nyélnek köszönhetően a villanyszerelő kalapács tökéletesen fekszik a kézben és biztonságos tartást biztosít ütés közben.
Villanyszerelési alkalmazásokhoz


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.