Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Extol 200gr kalapács (4751100)

1 218 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
mentool.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 1 218 Ft

Termékleírás
200 grammos, klasszikus fém fejű kalapács fa nyéllel, csúszásgátló festéssel. Ez az alap darab nem hiányozhat háztartásodból vagy profi szerszámaid közül sem! Vásárold meg gyermekeid első kalapácsait, lepd meg a nagyszüleid egy új kéziszerszámmal, vagy frissítsd fel szerszámosládád, nálunk mindent megtalálsz hozzá!

Kalapács – 200 grammos

Nem tudsz egy szöget sem beverni a falba, mert nincs mivel? Akkor a kalapács a szerszám, ami Neked kell! Egyetlen valamirevaló szerszámkészletből sem hiányozhat a jó öreg fanyelű kalapács.
20 dkg-os kézi szerszám

Ha kalapácsok között válogatsz, a súly fontos szempont. A tervezett munkavégzés és a saját teherbírásod is meghatározó információk, melyek birtokában tudod eldönteni, melyik lesz az eszközök közül a számodra megfelelő. A kínált szerelő eszköz súlya 200 gramm, amit játszi könnyedséggel kézben tudsz tartani, igazi könnyúsúlyú bajnok!
Szerszámok biztos kézzel

A fa nyél egyenes szálú, alsó része festett, ami nem csupán dizájnos megjelenést kölcsönöz a kalapácsnak, de a festésnek köszönhetően a szerszám nehezebben csúszik ki a kezedből.
Kalapács fa nyéllel

Akár további alap darabokat keresel vagy speciális szerszámokat, alkatrészeket, nézz szét az oldalunkon található termékek között. Minden terméknél a raktárkészletünkben megtalálható valós darabszámot látod, így járulunk hozzá kényelmedhez és elégedettségedhez!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.